Mindfitness

Nu ik!

Ergens heb je een afslag gemist! Ja; je hebt een leuke en drukke baan en ja je hebt een mooi gezin grootgebracht, het mooie huis waar je altijd al van droomde en een gezellige vriendenkring. Toch kan je er niet écht van genieten. Je merkt dat je vaker humeurig bent dan je eigenlijk wilt zijn. Je voelt je regelmatig moe en beseft; dit moet anders! Je hebt jaren gezorgd voor jouw omgeving, tijd voor wat positief egoïsme. Terecht dat je zegt;”Nu ik!”

De balans opmaken

Hoe fit ben je? Heb je genoeg energie om op tijd op te staan? Een gezonde maaltijd voor jezelf klaar te maken en regelmatig te sporten? Hoe efficiënt ben je eigenlijk? Heb je genoeg tijd voor de leuke dingen in het leven en ontspanning? Of beslaan de takelijstjes een groot deel van je tijd en is “tijd” je grootste vijand geworden die steeds harder lijkt te gaan!

Laten we eens kijken naar je concentratie; heb jij genoeg focus om je aandacht bij een gesprek of een lange vergadering te houden of dwaal je af in gedachten naar je takenlijst of nog erger; je verleden?
En hoe zit het met je reactievermogen? Hoe vaak heb jij je eigen veiligheid in gevaar gebracht doordat je nét te traag was met reageren? Gelukkig is het altijd nog goed gegaan, gezien het feit dat je deze tekst nu leest. Maar wees eens eerlijk…!

Kun je nog wel écht genieten van het leven? Of nemen stress, piekeren en zorgen de overhand?
In welke mate beïnvloed dit jouw gezondheid, productiviteit en plezier in het leven?

De oplossing

PauwerSupport heeft hiervoor dé oplossing; MINDFITNESS! Een totale workout voor je brein waardoor je een scherpere focus, een verbeterde concentratie en geheugen krijgt zodat je succesvoller bent in je werk of het leven. Mindfitness vergroot je bewustwording. Je bekijkt je leven niet langer door de achteruitkijkspiegel van het leven maar weer door de voorruit, waardoor je ook in het leven weer vooruit zult gaan. Mindfitness geeft je energie! Hierdoor krijg jij weer energie voor sporten, opleiding en de leuke dingen in het leven. Mindfitness vergroot je algehele “feel good” niveau waardoor je veel gelukkiger door het leven gaat.

Hoe werkt het

Mindfitness maakt gebruik van de natuurlijke werking van het brein.  De trainingen worden één op één gegeven. Geen lastige rekenopdrachten of krachttraining met gewichten maar wél een spannende ontdekkingsreis door jouw brein! Dit maakt mindfitness leuk om te doen, zie het maar als dé verkenning van jouw eigen leven!

De trainingen van 60 minuten zijn los te boeken maar ook met abonnement. In het geval van een abonnement starten we met een checklist van ruim 20 punten, zo kunnen we de huidige status van jouw brein bekijken, de voortgang meten en zien welke resultaten er zijn geboekt.

Het resultaat

Mindfitness is een bewezen methode gebaseerd op de quantumpsychologie welke al jaren succesvol wordt gebruikt in metamorfosepraktijk PauwerSupport. In tegenstelling tot de traditionele psychologie zit Quantumpsychologie niet op gedragsverandering maar op energieverandering! Quantumpsychologie kenmerkt zich in het verhogen van jouw eigen persoonlijke toon/frequentie. Hierdoor krijg je in het algeheel een positievere houding ten opzichte van het leven waardoor gedragsverandering als vanzelf gaat plaatsvinden vanuit je “authentieke ik” en niet als een moeizaam aangeleerd en vol te houden kunstje.

Veel geboekte resultaten in de praktijk zijn:

  • vergroting van je alertheid en reactiesnelheid, dus minder gevaarlijke situaties.
  • meer focus voor je werk, een verhoogt concentratievermogen en beter geheugen.
  • verbetering in het aangaan van duurzame relaties.
  • meer energie, meer van het leven genieten.
  • algehele positievere kijk op het leven.

“You either control your mind or it controls you!”
―Napoleon Hill