PauwerSessies

Ruim je blokkades effectief op

Is er voor jou een duidelijk moment vanaf wanneer je pijn of tegenslag ervaart? Of heb je geen flauw idee wat je in de weg staat om vol voor jezelf te gaan? Voor de PauwerSessies maakt het niet uit.
Met behulp van jouw brein ga je grondig blokkades ontladen en opruimen. Hierna word je niet meer gestuurd door iets dwangmatigs, maar heb je zelf alle touwtjes in handen.

Zo reageert je brein op een heftige emotie

Elke ervaring die we opdoen, slaan we op in ons verstand. Deze informatie hebben we nodig om bijvoorbeeld te groeien, ons te ontwikkelen en ons te waarschuwen voor gevaar. Wanneer je pijn, een enorm verdriet of een groot verlies ervaart, verkeer je kort in shock. Het brein wordt tijdelijk uitgeschakeld, waardoor je niet (helemaal) meer weet wat er is gebeurd. Alsof er een stukje film ontbreekt. Maar je waarnemingen zijn wél opgeslagen in je onderbewustzijn.
Wanneer je vervolgens in een situatie terechtkomt met één of meer dezelfde zintuiglijke waarnemingen, denkt jouw brein vaak onterecht dat je weer in gevaar bent. Uit zelfbescherming neemt je brein nu de controle van jou over, waardoor je je irrationeel gaat gedragen, onhebbelijk wordt of zelfs psychosomatische klachten kunt krijgen. Met maar één doel: vlucht!
Dit gebeurt allemaal op onbewust niveau. Alsof je onder hypnose staat, zonder dat je het weet of überhaupt door hebt.

Zo werkt de PauwerSessie

Tijdens een PauwerSessie gaan we terug naar een pijnlijke ervaring uit het verleden. Als je je niet bewust bent van een pijnlijk of emotioneel moment, dan nemen we er één uit de videoanalyse.
Omdat je nu rustig, helder en in een veilige omgeving de herinnering herbeleeft, werkt jouw analytisch denkvermogen optimaal. Waar ben je? Wat zie je? Wat hoor je? Wat ruik je? Je herbeleeft de gebeurtenis meerdere malen, maar die voelt steeds weer minder intens dan de keer ervoor. Door alle details, ontlaadt je de ervaring helemaal. Tijdens de sessie zie ik je opknappen en dat betekent maar één ding: je bent op de juiste weg.
Je brein heeft tijdens deze sessie de informatie objectief kunnen beoordelen op bedreigingsniveau: het hervalideert. De waarnemingen die onterecht als gevaar waren opgeslagen, zijn verdwenen en hebben geen grip meer op jou. Jouw blokkades zijn opgeruimd: je pijn is weg.
Voel je de energie alweer stromen? Dit is energie die voorheen opgeslokt werd door jouw blokkades.

Vergelijking met andere hulpmethodes

Heb jij weleens een therapie gevolgd of ben je weleens gecoacht? Wat heb jij daar geleerd? Zelfacceptatie? Loslaten? Of hoe je met compassie met jouw tekortkomingen kan omgaan? PauwerSessies ruimen je blokkades echt op. Dat is niet altijd even makkelijk en vraagt wat lef, moed en doorzettingsvermogen. Maar deze manier is wel heel effectief. Én we doen het samen.

Do you have the Pauwer?

Na een aantal sessies ben je overtollige ballast kwijt en je ogen stralen. We maken een korte video-opname en vergelijken die met de video-analyse. Wat een verschil! Om het totaalplaatje compleet te maken, krijg je een kleurenanalyse.
Hier ben Jij versie 2.0!

“Happiness is when what you think, say and do are in harmony.”
―Mahatma Gandhi