Workshop

Leer jezelf begrijpen

Loop jij steeds vast? Twijfel je hierdoor ook constant aan jezelf? Heb je lichamelijk klachten en kunnen artsen niets vinden? Ligt het echt allemaal aan jou? Nee. Sterker nog: je kunt er niks aan doen. Maar je kunt er wel iets aan gáán doen.
In deze praktische workshop ga je begrijpen hoe het brein werkt en krijg je eyeopeners over jouw blokkades. En het fijne is je gaat dit meteen herkennen bij jezelf.

Hoe werkt het

Je kunt last hebben van (faal)angsten, een burn-out, onzekerheid, emoties, of een blokkade om bijvoorbeeld je droom waar te maken. Misschien merk je wel dat je leven na een pijnlijke ervaring niet meer is zoals ervoor. Allemaal problemen die voorkómen dat jij (de beste versie van) jezelf wordt.
Gelukkig kun je je brein herprogrammeren. Als je begrijpt hoe je verstand werkt en dat je er niets aan kunt doen dat je je zo gedraagt, ben je klaar om in actie te komen.

Interactieve presentatie

De workshop is een interactieve presentatie waarin je gaat herkennen hoe je brein werkt, jou saboteert en hoe je dit kunt veranderen. En nog beter: hoe je deze sabotage kunt voorkomen.
Je gaat begrijpen waarom er een verschil is tussen wéten wat je probleem is en er iets mee doen. En wat een heerlijk gevoel: je gaat jezelf en de mensen in je omgeving eindelijk snappen!

De workshop is een ervaringsreis waarbij je met verschillende zintuigen contact maakt met je gevoel. Zo herinneren geuren je bijvoorbeeld heel snel aan een prettige of juist vervelende gebeurtenis. Alsof er een knop wordt ingedrukt die je dezelfde emoties opnieuw laat ervaren.

De workshop geeft je inzicht in:

  • Hoe oude pijnlijke gebeurtenissen je energie opslorpen en je leven sturen (zonder dat je dat doorhebt!).
  • Waar jouw lichamelijke klachten of beperkende gedachtes vandaan komen.
  • Waar je innerlijke saboteurs schuilen die jouw groei tegenhouden.
  • Hoe je je energie en focus weer terug krijgt.
  • Wat je kunt doen om toekomstige klachten voor te zijn.

Aan het einde van de presentatie ben je milder in de oordelen over jezelf en je omgeving, en kijk je met compassie naar wie je diep vanbinnen bent en weer wilt zijn.

Groepsworkshop

De workshop is ook in een kleine groep te volgen. Je ervaart dat je niet de enige bent die onzeker is en dat iedereen zijn eigen struggles heeft. Het feit dat anderen ook tegen hun eigen beperkingen aanlopen, werkt al bevrijdend. `
Misschien overbodig te vermelden, maar jij bepaalt natuurlijk zelf wat je wel en niet wilt vertellen tijdens de workshop.

Vervolg

Heb je de eerste stap gezet en ben je er klaar voor om dichter bij jezelf te komen? Tijdens de intake krijg jij inzicht in wat jou weerhoudt om gelukkig te worden.

Workshops en Groepsworkshops

“The only way out is through.”
―JK Rowling