PauwerSessies

Het is tijd om je blokkades op te ruimen

Je denkt niet bij ieder pijntje aan problemen. Aan oorzaak en gevolg. Toch hebben we er allemaal last van. Van blokkades, overtuigingen en de dwangmatige neiging controle te hebben over ons leven. Een onmogelijke missie. Er ligt immers zoveel informatie in ons onderbewustzijn opgeslagen. Het onderbewustzijn is de motor die ons in beweging zet; zowel de fijne als de minder fijne dingen.

Pauwerreset en Pauwerupdate

In de pauwersessies gaan we aan de slag met blokkades van vroeger. Je hebt ervaringen opgedaan waar je nog steeds door aangestuurd wordt. Je voelt je eenzaam en onzeker over jezelf, onmondig en krachteloos. Hoog tijd om je blokkades op te ruimen.

Samen kijken we wat nodig is:

  • de Pauwerreset of
  • de PauwerUpdate

De Pauwerreset: Ontkoppeling van pijn en trauma’s

In de Pauwerreset ga je de confrontatie met zaken uit je verleden aan. Gevoelens van heftige trauma’s ontkoppelen we van je huidige systeem. Je bent immers in een andere staat beland dan vroeger? Je mag leven vanuit je eigen kracht, je keuzes en je waarden. Door in contact te komen met je trauma en je pijn, komt er ruimte om deze los te koppelen van je leven en overtuigingen van nu.

Informatie hervalideren

Samen hebben we je klachten in kaart gebracht. In een rustige en veilige omgeving hebben we tijd om in te zoomen op eerdere ervaringen en zul je deze herbeleven zonder dat het gevaar oplevert. Je bent rustig en scherp, en dat helpt om alles in detail te herbeleven. Waar was je, wat voelde je, zag je, rook je? Door alle details toe te laten, ontlaad je compleet. En je knapt letterlijk zienderogen op.

Je brein heeft tijdens deze sessie de informatie objectief kunnen beoordelen op bedreigingsniveau: het hervalideert. De waarnemingen die onterecht als gevaar waren opgeslagen, zijn verdwenen en hebben geen grip meer op jou. Je blokkades zijn opgeruimd: je pijn is weg.
Voel je de energie weer stromen? Dit is de energie die voorheen werd opgeslokt door je blokkades. Deze energie is je nieuwe bron, de Pauwer waarmee jij weer stralen kan.

De Pauwerupdate: Welkom nieuwe overtuigingen

We nemen wat we voelen vaak voor lief. Angst en onrust, jaloezie en boosheid, en zelfs ziekte en fysieke ongemakken. Ze horen bij het leven. Maar is dat wel zo? Wie zou je zijn zonder al die emotionele ballast en fysieke klachten? Wat zijn je opties voor verandering? Doorgaan, pillen slikken of je emoties weglachen of -eten helpt niet. Je emoties in de ogen kijken en ze de waarde geven die ze verdienen, wel.
In de Pauwerupdate gaan we aan de slag met saboterende overtuigingen die zich in je jonge jaren hebben gevormd en je in je volwassen leven niet meer dienen, maar nog wel sterk, onbewust aanwezig zijn. Deze saboterende, onderbewuste overtuigingen transformeren we naar ondersteunende overtuigingen. Zo krijgen je lichaam én je geest een enorme vrijheid om te ontwikkelen naar wat jij waard bent.

“Happiness is when what you think, say and do are in harmony.”
―Mahatma Gandhi