Referenties van onze klanten

PauwerSupport helpt jou te bouwen aan de beste versie van jezelf! Maar om onszelf te ‘verkopen’ laten we liever de taal van anderen spreken. De referenties op deze site geven een impressie van wat PauwerSupport kan betekenen. Een indruk, niet meer dan dat. Laten we voor een completer beeld eens persoonlijk kennismaken.

Petra ken ik al een aantal jaren en heb ik ook mogen helpen bij het opzetten van haar mooie bedrijf PauwerSupport. En hoewel ik best goed weet wat Petra doet, werd ik onlangs toch zelf tijdens haar workshop deelgenoot van haar passie, kennis en ervaring. Een hele interessante en leerzame workshop met veel eyeopeners, gegeven door een gepassioneerde vrouw met een mooie missie. Lieve Petra, ik vond je workshop heel interessant en weet zeker dat jij nog heel veel mensen gaat helpen bij hun zoektocht naar de beste versie van zichzelf! Liefs, Sonja

Sonja, Communicatiespecialist , 50 jaar

Al een paar jaar had ik het gevoel niet meer in mijn flow te zitten vanwege omstandigheden uit het verleden. Ineens zag ik een flyer liggen bij de sportschool en het zinnetje "Don't die with the music still in you" (qoute van Wayne Dyer) raakte mij van binnen. Hierop besloot ik een flyer mee naar huis te nemen en Petra te contacteren. Wat resulteerde in dat ik op 8 maart 2018 ben begonnen aan mijn innerlijke reis met een workshop bij Petra. Zij heeft mij ontzettend goed geholpen en bijgestaan op momenten dat ik in een negatieve spiraal terecht kwam. Zelfs in het weekend belde zij mij op en gaf mij advies en wist me er binnen no time weer uit te trekken. In een korte tijd heb ik kunnen ruimen. Dit gaf mij zoveel rust en de moed om hetgeen te doen wat ik altijd al heb willen doen namelijk de alternatieve geneeskunde in en uiteindelijk mijn eigen praktijk beginnen. Mocht je het gevoel hebben dat je vast zit maar je vinger er maar niet op kan leggen op het "hoe en waarom" dan is Petra jouw Pauwerwoman. Ze is straight to the point en heeft alle tools tot haar beschikking om ook van jou een Pauwerwoman te maken!!

Ebru, Customer service representative, 33 jaar

Vorig jaar interviewde ik Petra voor "Free a Girl" en na het gesprek, merkte ik dat ik me meer bewust werd van hoe ik op bepaalde dingen reageer. Vorige week heb ik bij Petra een workshop gevolgd. Zo interessant om te ervaren dat je onderbewustzijn zoveel invloed heeft op de dagelijkse dingen die je doet en de keuzes die je maakt. Volgens mij voelt iedereen zich trouwens direct bij Petra op zijn/haar gemak. Ze is open, hartelijk, warm en enorm gastvrij!

Lorenza, Freelance textschrijver, 30 jaar

We hebben bij Petra een workshop gevolgd uit interesse en om meer inzicht te krijgen in wat er gebeurt in geval van een burn-out.
Wat doet het met een mens en wat maakt dat je je anders gaat gedragen? Zijn er signalen te herkennen?
Petra is er heel goed in geslaagd om het inzicht te geven. Ze zet je aan het denken door de workshop persoonlijk te maken met vragen, voorbeelden en ervaringen.
Ze stelt zich heel open op en heeft een hele fijne uitstraling die maakt dat je je bij haar op je gemak voelt en je er het vertrouwen in hebt dat ze je helpt.
Wij hebben de workshop als heel leerzaam ervaren en het gevoel gekregen dat indien je op een punt in je leven bent dat hulp in je persoonlijke ontwikkeling welkom is, je bij Petra in goede en vertrouwde handen bent.
Wij hebben het gevoel gekregen dat Petra de hulp kan bieden die je verder brengt.

Paulien Boehlé en Erika Konings, mediators bij PB Mediation.

Door deze manier van therapie heeft Petra voor elkaar gekregen dat mijn dochter weer volop in het leven staat en kan genieten van kleine dingen. Dit alles lukte niet via de reguliere psychologie. Daarbij is Petra een hele lief en warm persoon waarbij je je direct op je gemak voelt.

Birgitte, Moeder en kapster, 47 jaar

Lieve Petra, ik wil je onwijs bedanken voor al je hulp en vertrouwen in mij. De veilige haven die je bood, de fijne gesprekken die we voerde en natuurlijk de sessies zelf. Alles heeft me zo goed gedaan. Begin September had ik nooit gedacht me ooit zo goed en gelukkig te kunnen voelen, maar die hoop heb jij me terug gegeven. Ik kan weer genieten van de kleine dingen en kan mijn energie aan positieve dingen besteden. Een bizar grote verandering in vergelijking met een aantal maanden geleden. Ik had het niet gekund zonder jouw hulp en vertrouwen. Enorm bedankt voor alles! Liefs Melissa

Melissa, student pedagogiek, 22 jaar

Bouwen door eerst wat vastgeroeste overtuigingen los te laten, dat is Pauwersupport, een eigentijdse aanpak van oud en zeker ook nieuw. Veel gehad aan de Pauwersessies Petra en jij als mens bent een verrijking om mee te praten. De begeleiding is zo supportive. Bedankt. Twijfel je nog niet doen, gewoon bellen.

Zelfs na maanden beseffen dat je iets een plek kan geven en je jezelf, maar ook een ander kan vergeven. Dat traject is zo verrijkend voor een mens, mooi om dan samen daar nog eens over na te praten met Petra. Thanks Petra voor je support.

Lieve groet Ineke.

 

Ineke, hoofd personeelszaken, 60 jaar

Wat een geweldige workshop heb ik gevolgd bij Pauwersupport! Ik heb veel meer inzicht gekregen in hoe het brein werkt en reageert op gebeurtenissen. Waarom reageer ik zoals ik reageer? Wat weet ik wel en waar ben ik me totaal niet van bewust, maar heeft wel veel invloed op mijn reacties en handelingen? Echt heel waardevol. Daarnaast is Petra een hele fijne en warme gastvrouw. Ze gaf me een vertrouwd gevoel. Ook haar enthousiasme en passie voor haar werk maken dat ik er met een plezierig gevoel op terugkijk. De workshop van Pauwersupport is dan ook een echte aanrader!

 

Bianca, intuitief schrijfcoach, 41 jaar

De Pauwerworkshop van Petra is super leerzaam en inzicht gevend in hoe je brein werkt, waar je innerlijke saboteurs schuilen en hoe het komt dat je bepaalde patronen maar blijft herhalen en nieuwe groeistappen maar niet lijkt te kunnen zetten. Petra is een vakvrouw en een warme gastvrouw. Absolute aanrader!

 

Karin, mindfulness teacher en leadership coach, 53 jaar

Na een intensief traject met Petra kan ik alleen maar beamen dat je bij Petra in veilige vertrouwde handen bent om verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling. Deskundig en heel integer staat zij je terzijde in je proces, waarbij zij goed bewaakt dat je je volledig veilig en op je gemak gevoeld en ook vervelende gevoelens een plaats kan geven om zodoende op te ruimen. Dit geeft heel veel lucht en maakt dat je energie veel efficiënter kan stromen voor dat waar je blij van wordt. En van Petra word je zeker blij. Met haar enthousiasme, professionaliteit en oprechte interesse in mensen kan ze een waardevolle bijdrage aan je ontwikkeling geven.

Ageeth, ondernemer, 46 jaar

56 mooie jaren ben ik samen geweest met mijn mooie vrouw Dinie. En ineens was ze er niet meer…. Ik kon me niet eens een voorstelling maken van een leven zonder haar. Ik was in een diepe rouw gezakt en mijn kinderen maakte zich grote zorgen over mij. Mijn dochter Diana heeft mij in contact gebracht met Petra en tot op de dag van vandaag ben ik haar daar nog steeds dankbaar voor. Mijn vrouw kan ik helaas niet terug krijgen; maar ik kan me nu wel al onze mooie momenten herinneren die we samen hadden zonder misselijk te worden van verdriet. Gisteren op de verjaardag van mijn kleinzoon heb ik sinds lange tijd weer kunnen lachen, wat een heerlijk gevoel was dat!

Freek, gepensioneerd, 69 jaar

Deze week heb ik de laatste stap doorlopen van mijn traject bij PauwerSupport en wat een verschil! Ik kwam binnen met een burnout en een behoorlijke deuk in mijn zelfvertrouwen en aan het einde van de rit stond ik letterlijk te stralen als een pauw! Ik begrijp nu je naam en logo Petra 😉 De videoanalyse vond ik in het begin wel even confronterend, maar hoe bizar is het om het verschil in transformatie te zien.  Petra, dank voor jouw betrokkenheid en SUPPORT J

Loes, fotografe, 39 jaar. 

Afgelopen week ben ik bij Petra de Weert geweest voor een Pauwersessie. Wat ben jij een fijne vrouw met passie voor wat je doet! Ik mocht een Pauwersessie ontvangen. Een sessie waarin oude patronen doorbroken  en overtuigingen losgelaten worden. En dan vooral op een hele hele diepe laag. Het is moeilijk in woorden uit te drukken wat het met me gedaan heeft maar dat het iets in beweging gezet heeft is me wel duidelijk. Dank je wel lieve Petra voor het zorgvuldig begeleiden tijdens het terug gaan naar het ontstaan van de overtuiging! Een ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Dionne, Life and Business Coach, 50 jaar

"Openheid zonder oordeel naar elkaar en nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden die zich in de warme en betrokken interactie aandienen"

Open mind, Verbinding, Energetisch, Respect en vertrouwen zijn enkele woorden die in mij opkomen.

Marc, acquisitie sales interim coach, 50 jaar